Echte ambacht in vele vormen

Als grafisch ontwerper stopt Lou deze mooie ambacht graag in een eigentijds jasje. Maar ook de oude,
authentieke werken zijn welkom in Lou’s atelier.
Van ontwerp tot reparatie.

En deze passie, die deel ik graag.

Beleef het zelf

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door de tijdloze schoonheid van glas in lood? Of gewoon graag eens iets nieuws leren?

Dan is een glas in lood workshop perfect voor jou!

Of je nu een beginner bent zonder enige ervaring of al wat kennis hebt, een workshop is voor iedereen. Je krijgt keuze uit een ruim aanbod aan ontwerpen. Dit ontwerp maak je van A tot Z helemaal zelf! Met misschien een klein beetje hulp van Lou ;). Na de glas in lood workshop kun je eigen werk meteen mee naar huis nemen!

NIEUW! OPEN-WORKSHOP
Wil je je als individu aanmelden voor een workshop?
Sluit dan aan bij de ‘open-workshop groep’ op zondag 12 mei.
Meld je aan via de link: https://forms.gle/F2uQgLq4KM6wFuTLA

Info workshop glas in lood

 • Tarieven:
  €95,- per persoon (2-3 personen)
  €90,- per persoon (4-6 personen)
 • Locatie:
  Tilburg (west)
 • Duur:
  +/- 4 uur (Dit kan afwijken afhankelijk van de grootte van de groep)
 • Wat ga je maken?
  Je krijgt keuze uit verschillende ontwerpen. Dit zijn raampjes van 15/20cm bij 15/20cm (bekijk enkele voorbeelden hieronder). Vervolgens is er een ruim aanbod glaskleuren- en soorten om je werk helemaal ‘jij’ te maken!
  Na afloop van de workshop neem je je eigen kunstwerk direct mee naar huis. Mooi ingepakt als een cadeautje voor jezelf 🙂

Zij gingen je voor..

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
Celine de Vries
Celine de Vries
2023-11-07
Super leuke middag gehad met resultaat! Als het even niet lukte, hielp Milou ons goed op weg zodat we trots konden zijn op ons kunstwerk. Zeker een aanrader!
Thom de Volder
Thom de Volder
2023-04-19
Hele leuke en leerzame workshop gehad bij ‘lou creations’. Ze nam ruim de tijd voor je, en ze zorgde ervoor dat je alles echt zelf kon doen! Wij hebben veel geleerd en zijn enorm blij met onze werkjes. We zijn zeker in voor een 2e workshop! Bedankt Milou! 😊
Dion van de Wal
Dion van de Wal
2023-03-10
Milou heeft voor mij een prachtige 'suncatcher' gemaakt voor in de camper van mijn opdrachtgever, afgestemd op het kleurenpallet van het interieur. Blij mee! :)
Dimitri Pouwels
Dimitri Pouwels
2023-03-04
Milou heeft onze glas in lood lamp snel en vakkundig gerepareerd. Kei blij mee, aanrader!
M
M
2023-02-19
Milou brengt de oude ambacht van glas in lood weer tot leven voor de jongere generatie(s). Ik vind het heel tof om dit eens gedaan te hebben en kom zeker terug voor een vervolgcursus.
Benthe de Laat
Benthe de Laat
2023-02-07
De glas in lood workshop is echt een aanrader!! Milou is enthousiast, legt alles goed uit en zorgt voor een fijne en gezellige sfeer. Het is heel ontspannen om te doen en super leuk dat je iets tastbaars maakt wat je mee naar huis mag nemen :)
Jeroen Jansink
Jeroen Jansink
2023-01-30
Een cursus glas in lood gevolgd en echt een fantastische ervaring gehad. Super toegankelijk voor beginnelingen en erg leuk om te doen. Een echte aanrader!
Marleen Vergeldt
Marleen Vergeldt
2023-01-15
Top middag met prachtig resultaat, echt heel leuk!
Hanneke Jadach
Hanneke Jadach
2022-12-29
De workshop Glas in Lood door Milou was supertof! Echt een aanrader als je wilt leren hoe je je eigen glas in lood kunstwerkje maakt. Alles werd stap voor stap uitgelegd, je had de keuze uit verschillende designs en kleuren en na afloop kon je het resultaat direct mee naar huis nemen! Koffie/thee/fris en hapjes werden ook verzorgd. Dankjewel voor de leuke dag Lou!

Een origineel cadeau!

Op zoek naar een cadeautje?

Met een Lou-cadeaubon doe je iemand een creatieve ervaring én een kunstwerkje cadeau!

Kies uit een bon vanaf 1 tot en met 6 personen.

Scroll naar boven